MyFantasyRPG

Speel hier jouw RPG, samen met andere mensen! Het is jouw fantasy, dus jij schrijft het verhaal!
 
IndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen
Wie is er online?
Er zijn in totaal 1 gebruiker online :: 0 Geregistreerd, 0 verborgen en 1 gast

Geen

Het hoogste aantal gelijktijdige online gebruikers is 7. Dit aantal is bereikt op di 04 dec 2012, 05:26.
december 2018
madiwodovrzazo
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31      
KalenderKalender
Zoeken
 
 

Geef resultaten weer als:
 
Rechercher Geavanceerd zoeken
Meest actieve berichtenplaatsers
Nadine
 
Celtic_
 
Alice
 
Tarí
 
Dorgeshuun
 
Merula
 
Eridor
 
Grim
 
Riku
 
Jos
 

Deel | 
 

 RPG Wezens

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Nadine
Admin
avatar

Aantal berichten : 251
Join date : 05-05-09
Leeftijd : 27
Woonplaats : Zuid-Holland

BerichtOnderwerp: RPG Wezens   di 05 mei 2009, 22:45

Overal ter wereld en in ieder sprookje komen dieren voor... in sprookjes is de één nog gekker dan de andere! Hier vind je die dieren die in deze wereld leven!

De ***** laten zien hoe gevaarlijk het dier is. 5 sterren is het maximale.

Griffin
Dit dier heeft de kenmerken van twee dieren door elkaar. Zowel van de leeuw als van de zeearend. De Griffin is zeer aggressief en heel erg sterk.
Hij besluipt je van achter en kan geluidsloos vliegen.
Ze wonen vaak in grotten maar je vind ze ook op uitestrekte toendraas.
Ze houden niet van kou dus je zal ze in de winter niet zo veel tegenkomen.
Ze houden wel van rauw vlees, wat ook niet zo gek is.
Soms wil hij ook nog weleens een vis pakken.
Gevaarlijk: ****

Centaur
De Centaur ziet er knuffelig en lief uit, maar het tegendeel is meer waar. De Centaur is een harteloos wezen met alle kwade eigenschappen van mens en paard.
Ze hebben een erg kort lontje en worden snel boos.
Als ze in een bekende omgeving zijn en je valt ze niet lastig zullen ze niet snel iets doen, maar een veerkeerde beweging is al genoeg om ze kwaad te krijgen. Ze praten net als mensen en denken ook hetzelfde alleen dan wel op een wat kwaadaardigere manier. Ze dragen harnassen net als mensen en vechten vooral met een zwaard. Ze rennen hard en zijn erg sterk.
Gevaarlijk: **

Thoros
Een Thoros is half stier, half mens en ergens zit er iets tijder-achtigs in hem. Ze zijn altijd mannelijk en worden geboren uit bomen. Niemand weet precies hoe dat gebeurd en de kans dat je het ziet is echt heel erg klein.
Er is ook geen speciale boom voor.
Ze hebben meerdere horens en lange hoektanden. Ze zijn erg sterk en bijna 3 meter hoog. Ze praten gebrekkig, maar wel te verstaan. Ze zijn niet zo slim en ze worden dan ook vaak misbruikt door het kwaade in de wereld.
Ze zijn eigenlijk best lief, behalve met een slechte baad, zoals in dit verhaal.
Gevaarlijk: *

Cerberus
Een Cerberus is een driekoppige hond met een mensen lichaam. Hij is zeer gespierde en aggressief. Het is een moordlustig wezen, maar het heeft wel honden trekjes. Als je dichtbij genoeg kan komen en je geeft hem een stevige aai achter de oor, valt ie als een blok voor je.
De vrouwtjes zijn iets slanker en hebben gewoon borsten. Veel wanhopige mannen hebben weleens gedacht dat ze een Cerberus wel konden zien als een echte vrouw maar die hebben het nooit overleefd. Dit dier heeft mensengedachten en praat als een mens.
Gevaarlijk: *****

Mentalay
De Mentalay is een groot soort aan die erg lijkt op een gewoon mens. Hij is ongeveer 2 meter en loopt wel rechtop.
Ze zijn erg aggressief en vechten met alles wat los en vast zit. Uit verveling moorden ze zelf elkaar uit.
Ze dragen harnassen en hebben soms speren. Sommige kennen een paar spreuken uit de zwarte magie maar erg goed zijn ze daar niet in. Ze zijn erg bang voor water en je zal ze ook niet tegenkomen als het regend. Dan zitten ze in bomen te rillen van angst en kou.
Ze praten wel maar er valt eigenlijk niet met ze te praten.
Gevaarlijk: *****

Demortel
Een Demortel is een dood dier dat weet tot leven is gekomen. Het is een skellet van een beest, met rottend vlees er nog aan. De ogen en ingewanden zitten er wel nog in waardoor het nog kan 'leven'.
Ze houden niet van licht maar kunnen er wel in leven. Ze worden aggressief van licht.
Ze zijn er moeilijk te doden omdat ze in feite al dood zijn.
Ze zijn het beste onder controle te houden met zwarte magie of met hulp van de goden.
Ze gedragen zich en vechten als de dieren die ze ooit waren. Dat hangt er dus helemaal van af wat het waren toen ze nog echt leefde.
Gevaarlijk: ** tot *****

Demon
Een Demon, is zoals de naam je al doet vermoeden een demon. Deze dingen (je kan het geen mensen of dieren noemen) zijn door en door slecht. Sommige mensen beweren dat het ooit mensen zijn geweest, die zo slecht waren, dat ze voor de rest van hun leven/dood over de wereld moesten dwalen.
Demonen waren er eerst om de orde te handhaven, maar toen de kracht van de goden minder sterk werd, gingen ze weer het slechte pad op. Niemand weet precies hoe je ze kan verslaan, maar het beste is om zonlicht te gebruiken. Er zijn verschillende spreuken die zonlicht nabootsen. Vooral binnen de witte magie. Over het algemeen worden mensen die zwarte magie beheersen minder snel aangevallen, omdat die als gelijken worden gezien.
Gevaarlijk: *****

Wollof
Een Wollof is een groot soort wolf, speciaal gefokt om schatten en belangrijke personen te bewaken. Hoe groot een Wollof wordt hangt af van zijn bloedlijn, maar het hangt meestal tussen de 5 en 7 meter rughoogte.
Sommige mensen dachten dat ze een Wollof wel als een huishond konden zien en probeerde dmv. ballen, stokken en ander speelgoed de Wollof te verleiden zodat ze bij de schatten konden. Helaas is dit niet mogelijk bij een Wollof en ze werden dan ook met huid en haar opgegeten.
De Wollof is alleen te verslaan met bruud geweld.
Gevaarlijk: ****

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Draken

Gronddraak
Gronddraken zijn een van de weinige draken die te berijden zijn. Samen met de IJsdraak zijn ze de tamste draken van het stel.
De Gronddraak heeft geen vleugels en wordt als rijdier gebruikt. Helaas hobbeld ie nogal een beetje, maar dat went vanzelf.
Hij is te berijden vanaf zijn 20e levensjaar en dat mag ook wel, want ze groeien tot hun 18e levensjaar en kunnen zo'n 90 worden.
De meeste Gronddraken zijn groen of geel. Een enkele Gronddraak kan ook oranje of rood-achtig zijn. Hij is niet heel erg groot (zie afbeelding) en daardoor makkelijk te houden. Het is hem zelfs aan te leren alleen hondenbrokken te eten.
Gevaarlijk: 0 tot *

IJsdraak
De IJsdraak is iets groter dan de Gronddraak en wordt ook als rijdier gebruikt. Eigenlijk is het enige verschil de kleur, die altijd wit is en het feit dat de IJsdraak wel vleugels heeft.
IJsdraken zijn een stukje duurder om aan te schaffen, hoewel de meeste drakenrijders hun draak zelf vangen. Ook wordt deze draak veel gebruikt voor shows. Dit is de enige drakensoort die ipv. vuur, ijs spuugt. Eigenlijk spuugt hij vloeibare stikstof, die ijs wordt zodra het zijn doel raakt. Verder zijn het hele lieve dieren en ze eten het liefst ijkonijntjes.
Gevaarlijk: 0 tot *

Lichtdraak
Een Lichtdraak is een draakje van zo'n 30 cm. Hij is klein, stekelig en geeft licht in het donker. Ook kan hij lichtballen spuwen. Ze even overdag en 's nachts, alleen zijn ze overdag nauwelijks te zien, omdat ze net als een kameleon, de kleur van de lucht aan kunne nemen. 's Nachts worden ze ijsblauw tot wit.
Dit is vaak het eerste huisdier van veel kleine kinderen. Ze worden ook vaak gebruikt in meinen voor licht. Ze zijn volkomen ongevaarlijk en het licht dat ze spuwen is niet heet en/of vlambaar.
Hun ogen zijn altijd rood.
Gevaarlijk: 0

Shimadraak
De Shimadraak is ongeveer 1 tot 2 meter groot en leeft over het algemeen an de randen van bossen. Ze wonen in oude, holle bomen van behoorlijk formaat.
Het zijn 'kleine' vuurspuwers en als ze aanvallen doen ze dat altijd in het gezicht in de richting van de ogen. Er zijn al heel wat mensen blind geworden, omdat ze dachten dat dat wel kon omdat ze niet heel groot zijn. Deze draak eet vooral Lichtdraken en Feedraken. Maar ook konijnen en insecten gaan er altijd wel in. Kleine vogels en reptielen willen ook nog weleens op het menu staan.
Gavaarlijk: ** tot ***

Feedraak
De Feedraak dankt zijn naam aan zijn feeënvleugels. Hij is maar 10 cm groot en veel mensen geloven dat ze de rijdieren van de elfen/feeën zijn, hoewel het nog nooit bewezen is dat deze wel bestaan.
Ze worden vaak in kassen gehouden als vlinders, wat best grappig is, want ze eten over het algemeen bijna alleen maar vlinders en andere insecten.
Ze kunnen gemeen bijten, maar je houd er niks aan over. Ook hun nagels zijn aardig scherp en zorgen voor diepe sneeën. Maargoed, dat gaat ook wel weer over!
Gevaarlijk: *

Steendraak
De Steendraak is samen met de Vuurdraak een van de gevaarlijkste draken die er bestaan.
Hij spuuwd vuur en vliegt geruisloos. Hij eet alles van formaat hond tot paard en mensen horen daar ook tussen. Dit mooie, maar gevaarlijke dier heeft al veel mensenlevens op zijn naam staan en wordt gevreest over de hele wereld. Hij is te doden met grof geweld. Magie heeft op dit dier geen uitwerking. Veel oude magiërs leggen het loodje, aangezien zij niet veel kunnen beginnen tegen een draak van ongeveer 10 á 15 meter. De mannetjes kunnen wel 20 tot 25 meter worden!
Gevaarlijk: *****

Vuurdraak
De Vuurdraak is net zo gevaarlijk als de Steendraak, alleen kom je hem zelden tot niet tegen. Hij leeft alleen rond en in vulkanen en in het binnenste gedeelte van de aarde. Sommige mensen geloven dat aardbevingen veroorzaakt worden door het harde gebrul van deze dieren onder de aardkorst.
Ook op deze dieren heeft magie geen uitwerking, wat opzich niet heel erg veel uitmaakt aangezien ze maar één keer in de 100 jaar gezien worden. Hoewel de gedachte van draken onder je voeten niet heel erg geruststellend is, zien de meeste mensen in hun hele leven geen Vuurdraak.
Gevaarlijk: *****
Terug naar boven Ga naar beneden
http://www.MyFantasyRPG.tk
 
RPG Wezens
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
MyFantasyRPG :: Algemeen :: Informatie-
Ga naar: