MyFantasyRPG

Speel hier jouw RPG, samen met andere mensen! Het is jouw fantasy, dus jij schrijft het verhaal!
 
IndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen
Wie is er online?
Er zijn in totaal 1 gebruiker online :: 0 Geregistreerd, 0 verborgen en 1 gast

Geen

Het hoogste aantal gelijktijdige online gebruikers is 7. Dit aantal is bereikt op di 04 dec 2012, 05:26.
januari 2019
madiwodovrzazo
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031   
KalenderKalender
Zoeken
 
 

Geef resultaten weer als:
 
Rechercher Geavanceerd zoeken
Meest actieve berichtenplaatsers
Nadine
 
Celtic_
 
Alice
 
Tarí
 
Dorgeshuun
 
Merula
 
Eridor
 
Grim
 
Riku
 
Jos
 

Deel | 
 

 RPG Klassen

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Nadine
Admin
avatar

Aantal berichten : 251
Join date : 05-05-09
Leeftijd : 27
Woonplaats : Zuid-Holland

BerichtOnderwerp: RPG Klassen   di 05 mei 2009, 22:46

De klassen zijn een soort stromingen die je kiest. Je specialiseerd je in iets, zoals natuur of zwarte magie.
Er zijn tien verschillende klassen, die elk hun eigen mogelijkheden hebben. De klassen zijn:

Warrior
Ranger
Monk
Elementalist
Mesmer
Necromancer
Assassin
Ritualist
Dervish
Paragon
WizardWarrior
De warrior is de 'tank' die in elke RPG voor komt. De warrior doet veel schade van dichtbij en heeft daartoe verschillende wapens tot zijn beschikking, variërend van bijlen, hamers en zwaarden. Daarnaast kan de warrior via bepaalde kreten de omgeving beïnvloeden, zoals er voor zorgen dat je teamgenoten een aantal seconden sneller lopen.

Beste rassen bij deze klas:
Mens
Dwerg
Heling
Gnome

Uiterlijk:
Mooi, uitgebreid harnas, steving gebouwd en erg gespierd.Ranger
De ranger is een natuurliefhebber. Naast het feit dat ze grote schade aan kunnen brengen met hun pijl en boog, staan er nog een aantal andere dingen tot de beschikking van de ranger. De ranger is in staat rituelen uit te voeren waarmee de omgeving gemanipuleerd wordt. Zo is de ranger er bijvoorbeeld toe in staat om een ritueel uit te voeren die ervoor zorgen dat gewonde wezens/rassen geheel sterven en niet meer tot leven gewekt kunnen worden door hun teamgenoten. Daarnaast is de ranger in staat vallen te zetten, zoals vuurvallen die je kreupel kunnen maken. Ook is het een echte dierenviend en kan hij wilde dieren als huisdier nemen door een bepaald ritueel uit te voeren.

Beste rassen bij deze klas:
Elf
Gnome
Anmal
Lycan

Uiterlijk
Draagt vooral kleding van natuurlijk materiaal. Aarde tinten en groen. Normaal tot gespierd postuur.Monk
De monk is de genezer van het stel. Dankzij zijn goddelijke krachten is de Monk in staat om vrienden te genezen en ervoor te zorgen dat klappen minder hard aankomen en betoveringen verbroken worden. De andere kant van de Monk is echter het toebrengen van schade door middel van Holy Damage. Dat wil zeggen schade aanbrengen met hulp van de goden.

Beste rassen bij deze klas:
Mens
Elf
Heks
Monk

Uiterlijk
De monk is erg van het reine en draagd simpele kleding. Hij zal nooit leer of bond dragen, alleen dingen van wol of andere materiaal waar geen dieren voor gedood hoeven te worden. Ook eet de monk geen vlees.Elementalist
Een elementalist zet de natuurkrachten naar zijn hand om haar voordeel te winnen in de strijd. Aarde, water vuur en lucht staan tot zijn beschikking. Een elementalist kan in een klap de meeste schade aanrichten van alle klassen, maar is snel uitgeput.
De elementen kunnen op verschillende manieren toegepast worden. Aarde wordt vaak gebruikt ter verdediging, maar ook om schade aan te richten door middel van aardbevingen. Water wordt gebruik om de vijand te vertragen. Lucht wordt gebruikt om schade aan te richten aan de tegenstander door middel van harde luchtstromen. En vuur wordt vaak gebruikt om grote groepen veel schade aan te brengen.

Beste rassen bij deze klas:
Elf
Dwerg
Crow
Vissa

Uiterlijk
Normaal tot dun postuur, vrouwen zijn sexy gekleed en mannen dragen meestal geen bovenstuk. Kleuren zijn meestal blauw of paars.Mesmer
De mesmer is een meester in illusie en bedrog. Mesmers worden vaak ingezet om vijanden snel uit te schakelen. Daar heeft de mesmer verschillende mogelijkheden voor. Hij kan ervoor zorgen dat spreuken teruggekaatst worden, dat de tegenstander geen energie meer over heeft om te vechten en kan dan ook die energie opzuigen voor eigen gebruik. Ook kan de mesmer illusies creëren.
Spreuken van mesmers blijven lang hangen en zijn moeilijk te onderbreken.

Beste rassen bij deze klas:
Mens
Heks
Crow
Daywalker

Uiterlijk
Postuur is vaak dun, maar kan ook normaal zijn.
De mesmer heeft een barok-uitstraling en ziet er erg deftig uit. Met veel sierlijke patronen en stiksels. Om niet herkent te worden draagd een mesmer vaak een masker in dezelfde stijl als de rest van de kleding.Necromancer
De necromancer is de meester van de zwarte magie en beroept zich graag op lichamen van overleden personen. De necromancer vervloekt graag anderen via Curses of gebruikt de dode lichamen van vriend of vijand om ondode volgelingen op te roepen die hij onder zijn controle heeft (denk aan skeletten van dieren). De necromancer gaat vaak zo ver dat hij zijn eigen bloed opofferd om schade toe te brengen aan anderen, maar ook om vrienden te genezen.

Beste rassen bij deze klas:
Daywalker
Crow
Helting
Mens

Uiterlijk
Een necromancer is altijd in zwart gehuld met een vleugje paars of rood. Postuur is van normaal tot dun. Heeft een bleke huid.
Een necromancer heelt snel.Assassin
De assassin is een spannend persoon. Hij heeft een heus combo systeem, kan teleporteren en met zijn handwapens richt hij van dichtbij veel schade aan. Hij heeft veel kracht, maar is toch er kwetsbaar door zijn weinige bescherming.
De beweging van deze 'ninja' zijn snel en bekendig. Meer dan bij de andere klassen. Hier staat tegenover dat je wapen arsenaal nogal beperkt is. Voornamelijk zullen het kleine messen zijn.
De assassin kan bijzondere moves die vooral gericht zijn op snelheid en behendigheid.

Beste rassen bij deze klas:
Mens
Elf
Daywalker
Lycan
Monk

Uiterlijk
Mostuur is vaak dun maar wel gespierd. Draagd strakke kleding gemaakt van elastische stoffen. Bedakt vaak zijn gezicht.Ritualist
De ritualist is uit een heel ander soort hout gesneden. Een ritualist kan een spirit creauture oproepen waarmee hij de vijand kan aanvallen. Het nadeel is dat deze spirit creautures niet echt kunnen bewegen en je dus dicht bij je vijand moet zijn voordat je ze op kan roepen.
Een ritualist heeft niet zoon hoge snelheid als de andere rassen.

Beste rassen bij deze klas:
Mens
Elf
Heks
Monk
Gnome

Uiterlijk
Een ritualist kan niet zien en heeft hele witte ogen. Hij doet alles op gevoel en dat gaat hem net zo goed af als dat wij kunnen zien. Hij heeft altijd een soort doek voor zijn ogen om andere mensen niet af te schrikken met de kille blik.
het postuur is vaak dun.
Kleding heeft aardetinten en een ritualist valt niet erg op, wat ook de bedoeling is.Dervish
De Dervish is een soort reaper. Hij heeft een zeis en kan daarmee meerdere vijanden tegelijk schade toebrengen van dichtbij. Veel mensen zijn bang voor hem en zien hem als de dood.
De zeis kan ook gebruikt worden als staf. Net als de monk krijgt de Dervish hulp van het goddelijke. Ook kan hij spreuken overnemen uit de zwarte magie, maar die kan hij maar één keer in zijn leven gebruiken en hij zal daar dan ook goed over na moeten denken.
Hij kan goed omgaan met droogte en voelt zich thuis op kale vlakten.

Beste rassen bij deze klas:
Mens
Daywalker
Lycan
Hellting

Uiterlijk
Postuur is normaal. Zowel man als vrouw draagd een rok. Ze dragen vaak een kap over hun hoofd. Die hangt niet altijd voor de ogen maar soms wel als ze zich niet willen laten zien aan vreemden. Ze hebben vaak lichte ogen.Paragon
De paragon is een soort warrior. Hij heeft een wit harnas aan en hij draagt een speer. Met deze speer kan hij van een afstand gooien naar zijn vijanden. Ze hebben erg goeie ogen en gooien bijna nooit mis.
Ze hebben verder geen magische krachten maar kunnen wel tijdelijk engelen vleugels creëren om te vliegen.
Soms doen ze je aan een arend of andere vogel denken door de vele veren op hun harnas. Goud en wit zijn de meest voorkomende kleuren en ze vallen erg op.

Beste rassen bij deze klas:
Mens
Elf
Crow
Anmal

Uiterlijk
Gepsierd tot normaal postuur. Alstijd in het wet met goud gekleed (harnas). Heeft veel weg van een warrior allen is sierlijker. Kan goed overweg met het dubbele zwaard en met pijl en boog. Vaak erg verleidelijk maar naief.


Wizard
Een wizard is een in feite een tovernaar. Iemand wordt niet als wizard geboren, het is iet dat je moet leren en waar je voor kiest, in tegenstelling tot het ras 'heks'. In tegestelling tot andere klassen, kan een wizard veel verschillende dingen (magie). Meestal blinkt hij wel in 1 of 2 dingen iets meer uit, zo kan een wizard helen, maar ook verwonden en met elementen omgaan ed.
Een wizard heeft een staf, zonder deze staf is het onmogelijk om zijn magie te gebuiken.
Als een wizard magie heeft gebruikt vergt dat veel van zijn energie... het duurt erg lang om te herstellen.
Wizards zijn vaak zachtaardig. Wanneer een heks wizard wordt, kan dat voor tegenstrijdige eigenschappen zorgen.

Beste rassen bij deze klas:
Mens
Elf
Heks

Uiterlijk:
De lichaamsbouw is vaak tenger en een wizard is niet sterk. Een harnas dragen is daarom onmogelijk. Een wizard draagt altijd zijn staf bij zich en gaat meestal gekleed in lange zwierige kleding. Kleuren als rood en bruin komen het meeste voor in zijn gewaden, soms met wat zilver/goud.
Terug naar boven Ga naar beneden
http://www.MyFantasyRPG.tk
 
RPG Klassen
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
MyFantasyRPG :: Algemeen :: Informatie-
Ga naar: